Torsdag

Godmorgon! Idag blir det inte någon flitig uppdatering för jag åker
till IKEA om fem minuter. Men vi hörs kanske ikväll. Förresten har
jag tre favoriter från hm.se som jag måste beställa (se bild).
Klänningen är helt underbar, gillar verkligen knapparna därbak.
Ha en bra dag! C♥

image296

Kommentarer
Postat av: Carmen

Jag har de där skorna! sjukt bekvämma :) klänningen var också söt.

Jo, dominikanska. Ja alltså det finns inte så mycket att se. Det är en paradisö med surfing, god mat och massa SOL. Det är alltid fint väder :) men som sagt finns inte så mkt. Inte heller shopping, mest surfkläder. Så om ni vill ha riktigt upplevelser kanske ni ska åka till costa rica där de har fin regnskog osv, eller puerto rico som tillhör Usa och säkert har mer grejer att erbjuda.
Jag älskar dominikanska för dess enkelhet! det är verkligen avslappnat. Ingen stress och folk är vänliga, fast stölder sker tyvärr... folk är väldigt fattiga. Sedan finns det många rika också som äger lyxiga strandvillor. Mat och sånt är relativt billigt. Fast inte som thiland. En maträtt går kanske på 150-300 pesos och det är typ 100 kr. Vet att dollarn har gått ner så då blir det billigare där (deras ekonomi styras av den amerikanska dollarn). Jag hade nog åkt till Kuba om jag ville ha mer kultur, eller Jamaica. Jag har mest varit på nordkusten (mittemot Florida) där finns det långa vackra stränder och där hänger alla snygga surfare ;)
Cabarete är min favorit! sen finns Sousa och Puerto Plata, där det finns ett jättelyxigt all inclusive område. Ja skriv om du vill veta något mer, jag skulle kunna skriva om landet i all evighet :)
Det finns bilder på min blogg därifrån, på inlägget "Paradis" från januari, kategori "resor".
kram!

2008-02-21 @ 11:21:45
URL: http://www.carmelia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0