på G igen!

Gah! Projektet inlämnat. 1000000 stenar som lättat från min axlar. Nej inte fårn mitt hjärta, utan mina axlar. För projektarbetet är något som aldrig legat mig nära hjärtat!!
Har spenderat hela eftermiddagen med Felicia, vilket varit riktigt skönt. Slipap plugg och bara få umgås och hänga rundor typ!
Högeskoleprovet för mig på lördag. Synd. Riktigt synd faktiskt, fick erbjudande om att åka och festa rundor en helg i en kompis kompis stuga! Hade varit så nice, men another time.
Nu hade jag tänkt åka och träna, tar mig en dusch där! Varje termin inträffar det att jag får en "icke-träningsperiod". Den har precis tagit slut, efter ca 3 veckor! (!!!) Och jag känner mig mer än redo att dra igång på riktigt :)
Sedan dra hem och plugga lite och sedan dra mig till Andrea och dricka kaffe. Jag ska ta med mig kladdkaka hade jag tänkt, så jag antar att det innebär att jag måste baka mig en också! Haha.
Nu: Ombyte + frukt
Snart: Friskis! :)
M
                              
Föresten! Jag och Felicia har storslagna planer för årets karneval...

... det började redan på dagis...

Puh så trött jag är! Funderar starkt på att hoppa i säng.
Dagen har varit en bra dag :) Älskar att våren är på väg!
Som ni märkt har det blivit kasst med bilder.. Kan bero på att jag sitter och skriver på mammas dator nuförtiden. Mitt rum ser rent ut sagt för jäkligt ut och jag orkar inte vistas där förutom när jag sover.
Om jag ska ha städhjälp, om jag ska. Det ska jag lätt prioritera!
Har suttit och kollat en del på franska au pair familjer idag, känns bra :)
Fattar inte riktigt hur det ska gå till, för jag är inte så stormförtjust i barn precis. Idag t.ex.
Jag och Andrea är ute och går, vi går förbi ett dagis och två barn kommer spingande med snor runt hela munnen. De är typ intresserade av hundarna. Jag går med stormsteg. Andrea snackar med barnen. Jag älgar iväg.
Det kommer ett staket i slutet av dagislekplasten. Jag: "Ja, det var väl för väl att det kom ett staket. Äntligen".
Om ni inte visste det så gick inte jag på dagis! Jag stod inte ut, grät varje morgon och tillslut fick jag en privat nanny.
Min morfar. Som förövrigt var den bästa morfarn som denna jord någonsin haft!
Jag kom idag på varför.
Redan då var jag allergisk mot småbarn som snorade och geggade runt. Och som slog hål på byxor och kladdade med mat. Därav mitt beteende idag!
Jag vet, jag låter som ett monster. Men det är jag inte. Jag överdriver nog lite. Men jag har svårt för småbarn det har jag! Men det kommer nog en tid för det också. Inte just nu bara! Haha.
Så. Åter till La France! Jag ska sikta in mig på en familj med större barn! :) Det kommer bli perfekt.
Hoppas jag kommer dit! Jag vill jag vill jag vill!!!
Puss på er M

illamående måndag

Ny vecka. Jag borde egentligen vara glad att tiden mot studenten bara minskar och minskar. Men idag är jag inte alls glad.
Mår skitilla, känns som jag kommer vända ut och in på magn nä som helst, och jag fryser och är dessutom otorligt rostig.
Nåja, en positiv nyhet är att jag kan sätta upp mitt hår i en knut numera, en väldigt pytte sådan men ändå! :) Skönt!
Sitter nu och försöker tvinga i mig lite gröt, det går sådär men är så illa tvungen - sedan en knäckis på det! Oj måste skynda mig, börjar om va 15 minuter :(
Projektarbete ska lämnas in imorgon! Herregud vad det ska bli skönt när det är över. Typ 1000 ton som kommer lätta från mina axlar!
Ha en bra dag, jag ska verkligen försöka rycka upp mig!
M

stay the night

Utgång igår. Efter övertalning från mina vänner! Men fy farao vilken skoj kväll!! Jag dansade så jag var så jäkla svettig och sedan dansade jag lite till. Förfesten hos Andrea var super och efter en minst sagt billig taxiresa kom vi in till stan och Class. Som vanligt dansade vi till sista låten och var såklart sist kvar, haha. Varför blir det alltid så? Måste helt enkelt vara att  vi har lätt roligast ute.
Sjukt skoj var att Andreas vän Evelina, som för tillfället pluggar i Lund, var på besök.
Tänkte på en sak igår. Har ni också varit med om att hjärnan är helt klar men munnen har skitsvårt att hänga med (pga av öl, vin eller dylikt - eller både och för den delen! Haha)? Det hände iaf mig igår. Sjukt störigt, för man är ju så medveten om det. Så framstår man som riktigt dragen i gasen trots att man inte är det. Som sagt:
Sjukt störigt.
Ni kanske undrar vad tusan jag gör uppe så här tidigt! Det undrar jag med.
Men kl 11 ska jag vara nere på Åhusstrand och hjälpa Dex och Louise med attta av och på brudklänningar. De ska gå någon visning med snygga håruppsättningar och brudklänningar. Kom och se! Håller på från 11 till 17.
Nej nu blir det frukost och sedan en powernap!
M

Godmorgon onsdag!

Godmorgon! Hur härligt är det inte att vakna när vädret är som det är ute?! Jo det är bara så underbart härligt!
Känner för en gångs skull riktigt utvilad och känner att inatt fick jag verkligen mina 8 timmars sömn, vilket som sagt är jätteviktigt för mig.
Idag är en kort dag i skolan, endast två lektioner! Kemi och fysik. Och det räcker faktiskt gott och väl.
Efter skolan blir det självklart projektarbete så det ryker om det. Men som sagt så känns det som efter idag kommer vi ha en riktigt bra grund att stå på.
Imorgon är det studiedag och hur kvällen därmed kommer gå till väga är ännu oklart, kanske utgång, kanske vara hemma med mig själv och kolla på film - vilket hade varit så jädra skönt.
Något som blir av i alla fall träning! Har inte bestämt mig för vad än, men något blir det - punkt.
Okej! Nu står Harry och väntar på sin morgonpromenad, jag älskar att ta den innan jag äter för sen när man kommer hem är man riktigt hungrig! Haha.
Ha en bra dag :)
M

imorgon är en annan dag

Dags för sängen! Ska bli underbart rent ut sagt.
Jag och C kom rätt långt med projektet idag.. Känns ändå som vi är på ett spår nu, sen om det är rätt spår eller inte vet jag inte men ett spår iaf :P Bättre än ingenting så att säga! Gud vad vi minst måste ha ett VG. Puh. Minst.
Var inne hos sömmerskan idag och tog lite mått till klänningen! Jag hoppas och tror den blir skitsnygg.
1a provning redan nästa vecka på fredag, hon är en riktigt racer den där sömmerskan!! Haha.
Jag måste ta mig i kragen och ta tag i min träning, har avrit riktigt jädra illa med det på senaste. Kroppen börjar minst sagt förfalla för att inte tala om min sömn! Sover så sjukt mkt sämre då jag inte tränar :P För då känner man sig aldrig riktigt sådär skittrött liksom!
Nej, nu ska jag sova.
Godnatt på er!
                            
Ps. Vilket härligt väder det var idag! Våren är på G och studenten närmar sig och likaså sommaren!


ett litet uppsving

Gud, nu känner jag mig skitduktig!
Kom till skolan nästan 2 timmar innan jag börjar för plugga just: FRANSKA!
Puh, vilken rivstart. Ska nu gå och lägga en hel bibba med pappaer/inlämingsuppg i min lärares fack.
Har även skrivit ut en del som jag och C kommer kunna ha nytta av till vårt PA som vi ska jobba stenhårt med i eftermiddag/kväll.
Nästa vecka är det inläming! Ska bli så skönt. Igår slog det mig att jag inte har något efter det är inlämnat på tisdag (om en vecka), men pendeln slog tillbaka ganska snabbt. Då ska jag börja plugga på ett prov jag har på frdagen och sedan hela helgen blir det att jobba med en stor hemtenta i biologi och sedan att skriva mitt argumenterande tal till Eng C.
Puh! Men just nu känns det som jag fått ett uppsving med skolan, det känns lite roligare. Med betoning på lite.
Haha!
Nej nu får jag kila!
Ha en bra dag och puss på er
M

resumé

Här kommer lite bilder från helgen! (eller de är från i lördags rättare sagt!)



                                                               All dressed in black!
                     
                    
                                      Tubtopp: Vero Moda
                                       Skärp: Sadler
                                         Byxor: H&M Young
M

la voix

hej hopp!
dålig update som vanligt...
Gårdagen var riktigt skojig! utgång på class med felicia och andrea - så jädra mycket folk! varmt, svettigt och sjukt roligt.
Men jag har bara en fråga - hur dansar man till rock? Jag måste lära mig det, för jag ser verkligen skittöntig ut när jag gör ett sånt där rocktecken med pek- och lillfingret. Skittöntig! Haha.
Sedan vann min favvis-låt melodifestivalen - vilket gjorde mig på riktigt bra humör.
Jag tycker det är så tragiskt att schlager och C Björkman inte är uppskattat längre. Björkman är enligt mig ett kulturarv som vi måste ta vara på och vi måste föra hans schlager-anda vidare!
Go Christer! (som förövrigt gjort den absolut bästa låten i melodifestivalen någonsin. Imorgon är en annan dag.)
Nåväl, jag och pappa är i alla fall galna i både Malena Ernmans och Alcazars låtar.
Sådan far sådan dotter - därför älskar jag Melodifestivalen! Haha.
Idag har jag bara slappat, vaknade hos J vid halv 12 tiden och i e.m. kollade vi på fotboll. Louise, Js syster, hann göra ett hattrick inom 35 minuter och sedan kändes vi oss nöjda med damfotboll och åkte hem. Gud så kallt det var! Haha. 

Tyvärr har jag inte installerat programet till mina nya kamera i datorn än, så ni får inga bilder.
Tänkte ge er "min helg i bilder" imorgon :)
Hej så länge, nu ska jag käka morötter och dippa!
M


tack!

                                        Det fina armbandet
                     

J överraskade mig rejält. Jag har haft kameror i mitt liv, varav den ena förstördes av Cocacola och kamera nr2 blev stueln då vi hade inbrott i huset.
(Jag har på senate använt mig av familjens gemensamma! Jag älskar att ha bilder, tänkt sedan att kunna titta tillbaka på allt skoj!)
Nåväl. Nu har jag en kamera nr3. Den är galet snygg, brun och skitbra helt enkelt. Jag ska lära mig den idag tänkte jag, för den verkar galet hightec! Haha. J som vet hur mycket bilder jag tar var också så gullig att han köpte till ett minneskort :)
Tack älskling ♥
                                                        
M

super

Igår var den absoluta bästa dagen på väldigt länge!
Min födelsedag med andra ord.
Allt började med frukost på sängen, som sagt, då jag fick paketer :)
Sedan fysikprov i skolan, vilket faktiskt kändes som det gick helt okej :)
Efter skolan körde jag och min ena syster upp till stan och åt lunch på Nostalgia :) Mums! 
Jag checkade även in lite snygag tyger på stan :) 
När jag kommer hem och öppnar dörren hopp 3 av mina bästa fram och sjunger fö mig! Snacka om förvånad! Hahaha! (kolla min min på bild nedan!) Av dem fick jag en supernsygg barlock (?) till mitt nya armband, om jag blev glad!
De är bäst. Sedan åt vi glasstårta med kakor till, yummie. 
Jag oh mamma lagade sen en sjukt god middag och på kvällen kom J föräldrar hit och käkade med oss :) Efterrätten, på min begäran, kom från Duvanders! Deras tårta med hallonmousse och choklad är så god så jag smäller av! 
Sedan var det att hoppa i säng! Somnade lagom vid 12 slaget, alltså då födelsedagen var slut. 
Tack alla som gjorde dagen så bra :)
  
M

Grattis!

Grattis till mig!
Nu har jag en alldeles egen symaskin - oj vad jag är glad! Nu jädrar. In med nytt - ut med gammalt!
Ska upp och köpa tyg sen idag, eller imorgon! Oj vad jag är taggad, blir till att plugga instruktionsboken ikväll.
Fick ett Tomas Sabo armband av systrarna! :)
Ha en bra dag!
Nu: Frukost
M
                           

tips

Ska sova som jag sa.
Måste bara tipsa om en jättebra hemsida!
Campadre.com
Varje dag har de nya erbjudande, sjukt rabatterade priser! Men "kampanjerna" vara bara i ett visst antal timmar så det gäller att vara updated. Och du måste vara medlem för att kunna se vad som står på listan för dagen!
Medlemsskapet är gratis och enkelt att fixa - gör det du också!
M


godnatt

Torsdag. Imorgon väntar fysikprov, huga som min mattelärare hade sagt.

Började dagen med kemi och religion. Rätt skönt faktiskt!

Eftermiddagen tillbringades på "nya innestället" Bajonetten tillsammans med Ville och Hannes, mina två superba klasskamrater. Skvaller, lite skitprat och tubsocks-hatet från min sida diskuterades (finns det något värre än tubsockar?! Så sjutk avtändande!). Sjukt trevligt måste jag säga.

Det hela började med att jag skulle bjuda de båda på kaffe hos mig, men då det visade sig att jag inte hade någon nyckel och vi inte kom in i huset fick vi då bege oss till just Bajonetten. Jag hade inga pengar vilket resulterade i att Hannes köpte mig en chokladbulle och Ville köpte mig en kopp kaffe.

(Sjukt bra taktik! Låtsas som du är gästvänlig och generös, sedan helt plötsligt "blir de ändrade planer" då situationen tar en "oväntad/oplanerad vändning! Hahaha)


Fick iaf en del pluggat i em. Känns mycket skakigt inför imorgon. Men nåväl! Imorgon är inte bara fysikprovs-dag utan också min födelsedag :)

Jag ska som jag sagt innan bara vara hemma med familjen och mysa. Skönt!

Nu sitter jag och lyssnar på gamla lugna favvisar som Whitney och Mariah Carey - fråga mig inte varför men jag tror jag blir allmänt avslappnad då! Haha.

Nu ska jag faktiskt sova, tidigt jag vet, men är riktigt riktigt trött!

God natt på er,

Puss M 
                                                
                                                                    Jag och Hannes!


seg

Jag vet att jag är sjukt seg men här kommer några bilder från i lördags iaf!
                         
                    Haha, visst ser jag ut lite som en transvestit här?!
                 Klänningen är Johannas och kommer från Monki!

                  
M

känns logiskt

Förresten. Läste i KB i helgen att nu ska gymnasieelever börja få betala för skolmaten. En terminsavgift på 1000 kr!
Skitbra - runt ut sagt.
Jag vet hur många gymnasieelever som helst som inte äter av den mat som serveras i skolan, varför då slänga ut pengar på det? Om inte alla elever är intresserade av att äta där, varför ska det då lagas mat till alla?
Maten kommer ju fortfarande lagas, men låt säga att endast 50% väljer att betala terminsavgiften för maten kommer ju bara mat till 50% av eleverna lagas - insparing på massor av pengar och på massa onödigt bortkastad mat!
Om nu barn- och utbildningsförvaltningen måste spara in pengar och få rätt på budgeten tycker jag detta är ett bra alternativ.
Tänk själva! 1000/ termin. 5 luncher/veckan man går ca 20 veckor på en termin. You do the math, en tia för lunchen helt enkelt.
M

inte igår

Hej! Oj vad länge sedan jag var här, har varken haft tid eller ork. Fysikprov på fredag, mycket plugg till det med andra ord!
Knäppt att det redan är onsdag idag tycker jag... Tiden bara rinner förbi liksom :S! Men skönt på ett sätt.
Bara vi hinner på projektet klart innan, typ 2 veckor kvar nu och paniken börjar knacka på måste jag säg!
Men nästa vecka blir det projket hela veckan för då har vi inget annat. Denna veckan får satsas på fysik och ´franska för min del. Puh.
På fredag fyller jag år och har bestämt mig för att skippa 3:3 som är då. Verkar rent ut sgat tråkigt och känns uttjatat, sorry för negativiteten men det är så sant som det är sagt..
Har redan slutat skolan för dagen som ni märker, vilket är superskönt! Jag älskar onsdagar. Jag och Ida ska snart ge oss ut till skogen och gå en sväng med Harry, skönt! Känns som vår i luften faktiskt.
Sedan plugg plugg plugg. Ge mig helg!
M

?

Klockan är 13.00. Nu går jag och lägger mig! Helt galet. Fullständigt helt galet.
Jag somnar stående snart. Vilken kväll.
Den innehöll mycket; lite drama, nya människor, efterfest/förfest à la Malmberg och en uppenbarelse.
Helt galet.
Godnatt, vi hörs senare.
M

lördag

Igår var en mysig  hemmakväll me hembakad pizza och tv-mys.
Idag har jag varit seg faktiskt, trött som tusan! Var hemma hos J och firade hans pappa som fyller år idag, och eftersom jag ska ut ikväll så kan jag inte vara med och äta ikväll, tråkigt nog. Jag var en supergullig son-flickän och
gjorde massa plättar och tog med mig sylt och överraskade! Visst är jag gullig?!

Nu kommer precis Andrea och Felicia och vi ska käka och sedan blir det lite förfest här och sedan utgång. Kvällen har minst sagt tagit en oväntad sväng nu, när vi får besök av min granne och hans 2 kompisar! Haha, vi umgås aldrig. Men ändå, lite nytt folk kan aldrig skada.
                                                           
                                                          
                                                          Först pizzan blev lite misslyckad! Haha, de blev minst sagt bättre o bättre! 
                                                        
                                                         I full gång med plätt-stekande!
Bye,
M

om att byta

FREDAG! Oj vad härligt. HELG! Jag dör så skönt. Nu ska jag lägga mig och sova efter att galnat mig lite med C. Vi  har danast (läs firat in helgen), druckit te (grönt och rött), bytt jeans med varandra och tagit en titt min garderob.
Det är så sjukt skönt att kunna byta kläder med sina kompisar för då blir det inga lika lätt att man tjatar ut sina grejer (även fast vi gör det ändå). Jag bytte mina favvisar mot ett par grymt snygga svarta som nu kommer bli mina favvisar + ett par baggyjeans (vet inte om det är min stil riktigt). Sen om någon vecka , dags för nytt byte! Haha.

Nu kommer Andrea och sedan ska jag som sagt sova lite. Puh. Gud vad jag är trött! Haha.
Nej ha det så bra på er så hörs vi sen mot kvällen!
M

je veux te voir

Nu är det lägdags, är skittrött. Ska krypa ner med j och popcorn :) vilken underbar kombination. Haha!
Är så sjukt taggad på helgn nu. KOM HELG! Bara en dag kvar. Måste säg att denna veckan bara sprungit iväg! jag måste förresten börja plugga mer, skärpa till mig liksom. Puh..
Aja, sov gott på er! Vi hörs imorgon :)
M

än finns det hopp

Förresten. Skoldagen började med en superbra nyhet, mitt religonsprov resulterade i MVG! Helt galet.
Det konstiga är att det kändes sjukt mycket bättre på det första provet vi skrev än på detta senaste, och där hade jag bara VG! Konstigt det där.
Men det känns bra iaf, för då finns chansen att kamma in ett MVG på 50 p fortfarande kvar. Känns som jag verkligen vill åt de där samhälls MVG:na. För i naturämnena är det sjuktligt svårt! (om inte omöjligt för min del)
M

me likeee

Hej hopp! Gud vad ajg är sliten idag. Eller inte så luten kanske, men seg.
Igår var det 100 dagar kvar till studenten! Helt galet var tiden tickar på som sagt.
Vid 9 tiden kom Felicia och Andrea hem till mig för att fräscha upp oss lote och starta kvällen med ett glas vin :)
Mina vänner tycker jag var sjutk ofräsch som inte skulel tvätta mitt hår, så jag tvingas till att tvätta håret med Elvital schampoo under kranen. Är det det som kallas vänskap?! Jag bara undrar, haha.
I vilket fall som helt. Vi begav oss för att möta upp ett riktigt glatt gäng av blandade människor på Oleary's! Jag och Andrea hade i förväg bestämt oss för att inte gå till banken, nej nej - en tidigt kväll!
Hmm.. Blev minst sgat en tidigt kväll, banken blev det och jag var i säng va halv 4. Måste säg det var länge sen jag hade så roligt! Så spontant, bra musik och massor av dans! :)
   
                                                   Gårdagens outfit
                              
                 Jeans: Replay (har slitit dem själv, visst blev de snygga?!)
                Tee: American Apparel
                 Till detta hade jag skinnjacka, men den fick åka an snabbt pga av värmen, haha!
M
       

modernt är omodernt

Goddag goddag. eller godkväll rättare sagt! Puh, vilken dag.
Provet gick inget vidare men nu ska jag snart iväg ut med vänner och fira att det bara är 100 dagar  kvar  till studenten! III!!!!!! Har precis ätit kvällsmat, bestående av plättar, mums!
Kan inte bvetsäma om jag sover hos J inatt eller ej.. men det könns riktigt lockande då jag inte börjar förran 10.50 imorgon...
Hur harer dag varit? :) Sorry för så dålig update! Efter skolan hjälpte jag C lite med hennes F&S pass, jag vill verkligen bli sån ledare sen på äldre dar'! Oj vad jag hade älskat det!
Sedan jobbade vi på med projketet, kom faktiskt ett stort steg framåt idag. Shit va vi ska ha vårt MVG, eller VG iaf.
Om vi ska. Om vi ska.
Nej nu måste jag sova lite! Sedan ska jag göra mkig lite fräsch :) haha! Ska nog ta mina "nya" jeans.
Har slitit på ett par gamla ljusa, det har ju blivit riktigt inne på senaste.
Förresten!! På tal om inne. Om något är inne så är det ju moderiktigt. Men mode, det kommer ju från ordet  "modernt".
Och är inte modernt just ett av de omodernaste ord ni kan tänka på? Låter så sjukt ute och inte alls inne.
Kanske just därför uttrycket "inne" kom till, för att "modernt" gick ut ur modet.
Ibland slår såna där konstiga saker mig.
Nej nu ska jag sova 20 min!
Puss o kram
M

sådär helt enkelt

Nu ska jag till skolan och skriva ett kemiprov. Känns sådär måste jag säg. Sen ska jag ha en fysik lektion. Känns ännu mer sådär. Usch vilken dålig dag! Bäst jag rycker upp mig.
Sen ska jag och C hem till mig för att jobba med vårt projekt. Hoppas vi kommer någon vart!
Oj vad jag längtar till helgen! Den är redan spikad, haha. Och jag längtar till att träffa tjejerna ikväll!
Ha en bra dag :)
M

                       
                                                      Att dansa är livet!

the final countdown

Home again. Eller för rätt bra stund sedan med ändå. Shit vad det blåser, mina ben är helt slu.t
Nu ska jag dricka 300 liter te och plugga. Sen kommer J och då ska vi äta skorpor :) yummie.
Btw, idag har jag hämtat min studentmössa! III!!! Jag känner hur allting bara närmar sig med stormsteg och jag är supernällad! Imorgon är det "bara" 100 dagar kvar till studnten :) Jag föreslog för min klass, eller ja.. de jag umgås med, att vi skulle gå ut och fira lite på O'learys här i Kristianstad! Näsan direkt efter skrev Johanna och frågade om jag ville hänga med på drink imorgon för att fira! Jag hänger på tjejerna. Eftersom staden är s åliten kommer vi alla ändå mötas upp senare, så blir det alltid - vilket oftast är trevligt :)
Oj, gud vad jag längtar till frihet!
M
               

att motivera sig

Shit vad klockan tickar på.. Redan halv 4 snart! Helt galet. Och jag som verkligen måste plugga idag.
Iaf, för att rensa min hjärna lite ska jag ge mig ut och spirnga och sedan hem och köra en del bra mag-övningarna!
Nästa fredag är det 3:3, lite dydgt att det är på min födelsedag så jag vet inte om jag ska dit. Men det påminner iaf mig om hu sjukt vältränad jag var på första 3:3 - "Back to the 90's!". Haha, då blir man riktigt taggad på att träna faktiskt.
Nej nu får jag byta om så jag hinner springa innan energin från lunchen hinner försvinna! Den vill jag ha till löpningen.
Puss o hej!

           
     
  Första 3:3! Jag hade en av de absolut mest lcykade förfester jag någ-
        onsin haft!

time for school

Kjol: Made by Kajsa! Haha.
Svart tröja: Bondelid
Skärp: snott från syster och har ingen aning! Tror det är från USA.
             

Förövrigt har jag börjat köra på rosa läppar! Jag brukar aldrig ha något på mina läppar, jo ljus rosa läpptsift. Men nu kör jag mer på den skrikiga rosa. Trivs skitbra i det!

            
Nu: Skola!
M

tisdag

Har gått upp och klätt på mig! Har kjol tisdagen till ära, vet inte riktigt varför med idag känns det helrätt att va lite skolfin. Munkjackan stannar hemma med andra ord! Haha.
Ska nu ge mig utt med Harry på en prommis innan frukosten! Å min mage kurrar redan! Haha.
Igår hade jag skittråkigt, saknade J och kände pluggångest. Rätt vad det är dyker en ask praliner gjora av belgisk choklad upp framför min näsa.
Tjoho, jättekul tänka jag - då ska den stå här och fresta mig. Men jag högg in iaf! Första var skitgod.
Såklart. Nr 2. KÖRSBÄRSLIKÖR!!!! Trodde jag skulle kräka där jag låg i soffan.
Ja, jag tänkte det direkt. Somliga straffar Gud verkligen - direkt! Haha. Så inga mer pranliner blev det för mig, tappade totalt suget. Haha.
Förresten! Sitter just nu och lyssnar på Basic Elements låt Touch you right now! Gud vad jag vill ut och svira på dansgolven....
M

förnyelse, tack!

Är så jädra sugen på att ha en riktig pangklänning på lördag, då det antagligen är utgång (ja, jag längtar redan till helgen och ja, jag vet att det bara är måndag idag!) som gäller.
AAAH! Min garderob är så tråkig så jag håller på att somna stående varje gång jag öppnar dörren och tittar in i den.
asos.com

                          forever21.com         hm.com               ellos.se
                              
M

back in the days


Förövrigt sitter jag och lyssnar på Ciaras gamla album Goodies. Påminner mig om min kajal och push-up period. Var mycket RNB på den tiden. Vet inte om jag ska skratta eller gråta men jag hade förbannat skoj de åren i mit liv iaf! Och det känns lite som det är huvudsaken. Och lyckades ändå gå ut grundkolan med 315 poäng. Så lite kajal och lite push-up känns rätt OK då måste jag säg! Haha.
M
          
          Här går jag i 8 skulle jag tippa av kläderna och utseende att döma. Rosa urringat spetslinne,                                    lots of makeup och långt blont hår. Såklart är bilden redigerad. Strävade nog efter en Barbielook skulle jag tro!

get up on the dancefloor

Några bilder från fredagen kommer här!
Några för lördagen har jag inte.
            
                            Jag och J utanför Malmö Arena!
                            
.. Petra Mede sjöng!                              .. och även Agnes var på plats!

. . . .
Vi (jag o J) anlände hem och snabbt som tusan bytte jag om och sedan begav vi oss till Class, där vi mötte upp gemensamma och ogemensamma vänner, och hade en underbart trevligt/rolig kväll!
            



snabbresumé

Har skrivit dåligt om bloggen i helgen! Sitter i skolan nu och har långrast. Skulle inte kalla det håltimme. hmm. Svar gräsn den döär, vad som är håltimme och vad som är långrast! haha.
Får skirva lite om helgen när jag kommer hem :) Men den har varit mycket lyckad. I fredags var vi på genrepet till Melodifestivalen, var riktigt trevligt! Kom hem vid halv 12 då jag o J tog en liten fördrink hos mig och sedan begav oss till Class vid halv 1. Kom inte in förrän 1!! Usch hatar kö, särskilt i kyla. m3en dne långa kön innebar iaf att det var mycket folk ute, så jädra trevligt! Hela kvällen slutade med att jag o J var hemma i min säng vid 6 snåret. Puh!
Lördag var dte vinkväll hos Andrea. En stor buffé med massa ostar, många sorters kex och frukt dukades upp!
 MUMS! Tyvärr har jag inga bilder från i lördags, men det kommer!
Får lägga upp lite bilder när jag kommer hem. Aja, nu fick ni en liten snabbresumé! Vi hörs sen :)
Puss M


RSS 2.0