Snabbt, gott och lätt
Nu kommer receptet på de smarriga bullarna jag bloggade om igår.
Enligt receptet skulle det bli 16 bullar, men då blir de väldigt små. Kan
tipsa om att göra ca 12 st istället. C♥
Det här behöver du:
♥ 4 dl vetemjöl
♥ 4 dl grahamsmjöl
♥ 1 tsk salt
♥ 1 1/2 msk bakpulver
♥ 3 dl filmjölk
♥ 1/2 dl Flytande margarin
♥ 1 ägg
Så här bakar du dem:
1. Sätt ugnen på 250 °C
2. Blanda vetemjöl, grahamsmjöl, salt och bakpulver i en bunke.
3. Häll filmjölk och flytande margarin över mjölblandningen.
4. Baka ut degen med lite vetemjöl på fingrarna.
5. Dela degen i 16 delar och forma till runda bullar.
6. Pensla med ägg och strö över fröna. Grädda sedan i ugnen ca 10 min.
7. Servera dina nygräddade bullar med något gott pålägg :)
Kommentarer
Trackback